Kasten Couture

vrijdag 27 augustus 2010

Medicijnkastje van hout (Verkocht)

Weer iets leuks op de kop getikt: een oud en waarschijnlijk handgemaakt houten medicijnkastje. Zo schattig! Update: kastje is opgehaald door Martijn!


Te koop via deze link:

Kastjes "Fraternal Twins" (Verkocht)

Afgelopen weken niet veel tijd gehad voor make overs, maar ben trots dat ik weer wat dingen kan plaatsen. Ik had twee praktisch identieke kastjes gevonden. Handgemaakt en daardoor kleine verschillen onderling.
De één geverfd in grijze en de ander in pastelgroenige krijtverf. De knoppen zijn van hout en heb ik kaalgeschuurd en daardoor zijn ze allemaal een beetje anders!
Update: het grijze en groene kastje zijn verkocht aan Lucy van Huismakeover.nl





Te koop via onderstaande links:

vrijdag 20 augustus 2010

Krukje "Wool Stool" (VERKOCHT)

Dit retrokrukje heeft moderne touch gekregen door de gebreide zandkleurige zitting. De 4 pootjes zijn in supermatte witte krijtverf geschilderd. Update: het krukje is naar de nieuwe eigenaresse Kim.




Te koop via deze link:

maandag 16 augustus 2010

Huisnummers (Verkocht)

Ik heb vandaag een partij mooie gietijzeren huisnummers gevonden!
Update: alle nummers zijn naar nieuwe eigenaar Ruud gegaan


Te koop via onderstaande link:

Kermis en kleuren Retro feel

Impressies van een rondje kermis

Work in progress

Afgelopen zaterdag begonnen met deze mooie oude ladenkast. Grepen verwijderd en dikke laklaag afgeschuurd. Geverfd met Abbondanze krijtverf in kleur Eucalyptus (grijs/groen). Er komen nog nieuwe grepen op.


vrijdag 13 augustus 2010

Oude meubels in afwachting van restyle

Nu de studio eindelijk klaar is, kon ik de meubels, die in opslag stonden, verplaatsen naar studio. Er staan nu zo'n 20 meubels te wachten op hun tweede leven en ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. De afgelopen weken stonden de werkzaamheden op een laag pitje wegens schoolvakantie kleine en feit dat studio niet klaar was. We gaan knallen!!!

Foto: Elisabetta Liuzzo-Koops