Kasten Couture

dinsdag 27 september 2011

Nationale Kringloopdag 1 oktober

Ik ben gevraagd door Kringloop Leerdam om een workshop meubels restylen te geven tbv de Nationale Kringloopdag a.s. 1 oktober. Wil je mij in actie zien? Zorg dan dat je er om 14.00 uur bent!
Op de website van Kringloop Leerdam vind je meer informatie http://www.kringloopleerdam.nl/nationale-kringloopdag_38.html

maandag 26 september 2011

Mijn impressie van de Woonbeurs 2011

Afgelopen zaterdag was ik bij de Bloggers Meet up op de Woonbeurs. We zijn rondgeleid in het VT Wonen huis en het 101 Woonideeenhuis oa door Kirsten Jassies en Monique de Ruiter van VTWonen (zie foto hieronder).
Het was een leuke dag en ik heb veel medebloggers mogen ontmoeten en kunnen netwerken. Ik wil jullie wat sfeerfoto's laten zien van de beurs. De beurs stond voor mijn gevoel echt in het teken van duurzaamheid en hergebruik. Nostalgie en romantiek gecombineerd met stoere, robuuste materialen (hout, metaal, beton) Precies waar mijn hart naar uitgaat!
VT Wonen huis:
Supergaaf betonbehang!


101 Woonideeen huis:
Bagagerek uit de trein krijgt tweede leven

Mooie kleuren!

De creatieven bij Het Goed hadden weer mooie dingen bedacht:
Oude kast met gatenboard met daarin borduurwerk

Hippe nieuwe bekleding voor je bank/stoel gemaakt van verhuisdekens

Kast bekleedt met stof

En een supermooie Ariadne taart!

Natuurlijk was er veel en veel meer te zien en te doen. Het is echt de moeite waard om nog zelf een kijkje te nemen op de Woonbeurs. Deze duurt nog t/m volgend weekend!

dinsdag 20 september 2011

Woonbeurs 2011

Ik heb de eer om bij de Bloggers Meet up op de Woonbeurs te zijn dit jaar. We krijgen rondleidingen met de hoofdredacteuren van 101 Woonideeen en VT Wonen op de Woonbeurs (hoe gaaf is dat!) en ik heb er erg zin in!

De Woonbeurs Amsterdam vindt plaats van zaterdag 24 september tot en met zondag 2 oktober (ma 26 september gesloten voor consumenten) in de Amsterdam RAI.
Dit jaar presenteren ruim 300 exclusief geselecteerde deelnemers uit binnen- en buitenland de nieuwste collecties en primeurs op de Woonbeurs Amsterdam. Van design badkamers en landelijke keukens tot de nieuwste (buiten)meubels, originele woonaccessoires en nog veel meer.


Kaarten voor de beurs kun je bestellen via deze link http://www.woonbeurs.nl/

woensdag 14 september 2011

Brocante groen buikkastje en krukjes

Dit  is mijn eerste project na onze vakantie. Ik wilde er weer stevig tegenaan gaan, maar gisteren heb ik een kast op mijn voet laten vallen en is mijn grote teen gebroken. Ik hoop wel weer wat te kunnen doen vanaf volgende week, maar nu even pas op de plaats helaas...
Bovenstaande items allemaal te koop via Marktplaats: http://verkopers.marktplaats.nl/14919724