Kasten Couture

donderdag 27 mei 2010

Open dag Honig Fabriek

KOOG A.D. ZAAN - De bedrijven die zich in de voormalige Honigfabriek aan het Zuideinde 74 hebben gevestigd stellen zaterdag 29 mei tussen 11.00 - 16.00 uur hun deuren open voor het publiek.
Iedereen is die dag van harte welkom, een hapje en drankje staat klaar en het geweldige uitzicht over de Zaan wordt er gratis bijgeleverd. Sinds eind 2009 is de oude Honigfabriek een broedplaats voor de kleinere ondernemers. In units die qua formaat passen bij hun activiteiten, voeren zij sinds enige maanden hun bedrijf. Het gebouw is groot en nog niet alle ruimte is ingenomen, maar op de eerste verdieping bruist het inmiddels van de bedrijvigheid. Ook op de vijfde verdieping en parterre wordt al flink gebroed. De activiteiten van de meeste ondernemers zijn gericht op zowel particulieren als het bedrijfsleven. Zo kun je bij PrinsessenTaart.nl taarten versieren met collega's of vrienden maar ook het kinderfeestje van een jarig kind extra elan geven. BeautifulPeople adviseert bij kledingkeuze en make-up. Joan's Hobbywereld verzorgt workshops als kaarten maken, zeepkettingen rijgen of het versieren van kleine accessoires, gezellig met z'n allen om een grote tafel. Rineke van Vreden maakt beelden van steen, brons en keramiek. Haar expositie én haar dakterras zicht op de Zaan zijn de klim naar de vijfde verdieping meer dan waard. Edel- en goudsmid Marja Schilt heeft van haar unit een echte winkel annex atelier gemaakt. Marja maakt er sieraden in organische vormen van goud, zilver of andere materialen. Zelf een sieraad leren maken is mogelijk. Freelance fotograaf Ruben Timman maakt werk in opdracht voor bladen, bedrijven en (ideële) organisaties. In de fabriek zal zijn werk te zien zijn. Empty Galaxy ontwikkelt games voor bedrijven.

Hier wordt Goed in Stijl gevestigd!

2 opmerkingen:

 1. He wat leuk, een weblog van jou! Ik had je helemaal niet meer gezien, voor je weg ging hier, was net even te druk ofzo. Sorry!

  Heel veel succes in je broedplaats!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Te gek! Ik ben heel erg blij voor je en ook wel een beetje jaloers geloof ik!

  Heel veel succes,

  XDet

  BeantwoordenVerwijderen