Kasten Couture

maandag 26 september 2011

Mijn impressie van de Woonbeurs 2011

Afgelopen zaterdag was ik bij de Bloggers Meet up op de Woonbeurs. We zijn rondgeleid in het VT Wonen huis en het 101 Woonideeenhuis oa door Kirsten Jassies en Monique de Ruiter van VTWonen (zie foto hieronder).
Het was een leuke dag en ik heb veel medebloggers mogen ontmoeten en kunnen netwerken. Ik wil jullie wat sfeerfoto's laten zien van de beurs. De beurs stond voor mijn gevoel echt in het teken van duurzaamheid en hergebruik. Nostalgie en romantiek gecombineerd met stoere, robuuste materialen (hout, metaal, beton) Precies waar mijn hart naar uitgaat!
VT Wonen huis:
Supergaaf betonbehang!


101 Woonideeen huis:
Bagagerek uit de trein krijgt tweede leven

Mooie kleuren!

De creatieven bij Het Goed hadden weer mooie dingen bedacht:
Oude kast met gatenboard met daarin borduurwerk

Hippe nieuwe bekleding voor je bank/stoel gemaakt van verhuisdekens

Kast bekleedt met stof

En een supermooie Ariadne taart!

Natuurlijk was er veel en veel meer te zien en te doen. Het is echt de moeite waard om nog zelf een kijkje te nemen op de Woonbeurs. Deze duurt nog t/m volgend weekend!

3 opmerkingen:

 1. was zaterdag ook helemaal verliefd op het VT huis en heb het gehaakte kleedje (onder houtbloktafeltje) op jouw foto aangeschaft. Ligt hier nu te pronken in huis. Volop inspiratie voor ons eigen huis opgedaan! Leuk om een aantal mooie spullen op jouw blog weer terug te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De gatenboard kast en de verhuisdeken stoel word ik helemaal hebberig van! Zouden hier zo in huis mogen staan :-) Wat fijn om even met je mee te mogen gluren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf he die stapel steigerhout als sidetabele... deze kost op deze manier wél zo'n 600 euro (dat zullen niet veel mensen zich realiseren)

  De VT Wonen stand was wél de meest inspirerende stand op de beurs wat mij betreft.

  Leuke foto's

  BeantwoordenVerwijderen