Kasten Couture

woensdag 6 juni 2012

Swan Market 3 juni Rotterdam

Afgelopen zondag 3 juni was mijn eerste echte markt en ik moet zeggen dat het best goed bevallen is. Ok, het weer was natuurlijk om te huilen, maar uiteindelijk hebben we het aardig droog gehouden en heb ik ook aardig verkocht. Zeker gezien het feit dat er minder bezoekers dan gewoonlijk waren (van horen zeggen) Ik vond het erg gezellig en heb lekker gekletst met iedereen
Ik ga er zeker vaker staan en dan hopen op mooier weer (en dus meer publiek). Dus wie weet tot ziens op een editie van de Swan Market!
De knoopmagneten in normale en XL formaat op een zelfgemaakt magneetbord (binnenkort te koop via de webshop http://www.goedinstijl.nl)


1 opmerking:

  1. Jeuh, en ik was erbij! Leuk om je in het echt te zien en fijn dat het goed bevallen is. Normaal zijn er inderdaad veel meer mensen, dus ik zou het zeker nog een keer een kans geven. Misschien de XL versie?
    Je knoopmagneetjes hangen al mooi in de keuken en de vogelknop ligt in de vensterbank, mooi te wezen. Wordt er elke keer vrolijk van als ik er naar kijk!

    BeantwoordenVerwijderen