Kasten Couture

maandag 30 januari 2012

Goed in Stijl op Stad.nl

Ik heb een virtuele winkel in http://www.stad.nl gewonnen en ben druk bezig met het inrichten ervan. Het is een drukte van jewelste in deze nieuwe virtuele stad en onderhand zijn er al zo'n 150 webwinkels gevestigd! Er zijn verschillende straten zoals de Interieurstraat, Modestraat, Kinderlaantje.
Je kunt bij elk pand naar binnen gaan alsof je een echte winkel betreed. Zo wordt online shoppen weer een hele nieuwe belevenis!

Nu is de Stad nog een beta versie en aan de achterkant wordt hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de Stad in maart open kan voor alle bezoekers. Morgen krijgen de gevestigde webshops een aantal toegangscodes, die ze kunnen uitdelen aan geïnteresseerden.
Dus als je nieuwsgierig bent, stuur me een mail en ik stuur een persoonlijke toegangscode!

5 opmerkingen:

 1. Het idee vind ik echt geweldig. Wellicht wil ik daar met www.meubelrestauratieshop.nl ook wel aan mee doen. Heel veel succes met inrichten van je winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sandra, ik ben ook supernieuwsgierig en zou wel ff een kijkje willen nemen. Ik zag het op twitter al volop voorbijkomen. Had me ook al bij stad.nl aangemeld maar heb er verder nog niks van gehoord. Als je een toegangscode zou willen mailen, lijkt me heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou graag vast een kijkje achter de schermen krijgen! Kun je mij een code mailen naar petra.wiebenga@blog.nl?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sandra, nog bedankt voor de code. Ik heb even in 't stadje rondgekeken. Ik vind het idee superleuk en het lijkt me ook best grappig om er een zaakje te hebben. Het werkt ook allemaal goed, behalve dat je als je naar de uitgang gaat niet op dezelfde plek in de straat uitkomt. (en ik verdwaal al zo snel haha). Vind de huurprijs per maand wel pittig, aangezien het maar afwachten is of je er veel zakelijk voordeel aan hebt. Ik weet niet of mensen echt in de stad zullen gaan winkelen. Het lijkt me een beetje een omslachtige manier van webshoppen. Ik ga eens afwachten hoe de stad geïndexeerd gaat worden in Google. Ben benieuwd naar jouw ervaringen.

  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Sandra, Ik heb inmiddels ook een winkel in de stad alleen vind ik het jammer dat klanten zich eerst moeten registreren om binnen te komen. mijn metalen wanddecoraties van www.wanddecoratie.org staan ook in de winkel. De winkel heet dekogifts

  BeantwoordenVerwijderen