Kasten Couture

donderdag 26 januari 2012

Uil Give Away Valentijnsdag actie!

Maar weer eens een leuke give away organiseren, dacht ik. Op Twitter heb ik nu bijna 4000 volgers en op deze blog en Facebook bijna 300. Wel een leuke actie waard.
Deze uil is door mij grijs gespoten en is 20 cm hoog. Volg mijn blog en laat even berichtje achter waarom jij deze uil moet winnen!
De actie loopt t/m 14 februari en wie weet, win jij deze supergave uil op Valentijnsdag!

12 opmerkingen:

 1. Wat een sweetie!!! Hij zou zo leuk staan in mijn vensterbank!
  Ik weet alleen geen reden waarom ik de uil zou moeten winnen en niet iemand anders.
  Kan alleen beloven heel goed voor hem te zorgen als 'ie bij mij komt wonen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. HELE leuke give away. Volgen doe ik je al een hele tijd! Maar waarom ik graag deze uil zou willen winnen?? Heb je de header op mijn blogje als eens goed bekeken, hihihi...
  formsandfinds.com Daarom dus, ik HOU van uiltjes. Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, leuk, leuk! Heb een kleine uilenverslaving/verzameling en zou deze prachtige uil heel graag als Valentijn willen! :) Wat een beauty...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jaaaa ik wil 'm, omdat ik net zo nieuwsgierig ben en van hem nog een hoop kan leren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil hem zooo graag omdat ik in een dorp woon waar je voordat je gaat slapen de uilen hoort zingen in het bos. Hij hoort dus in mijn gekke dorpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt alles wat jij maakt is leuk. Ik vind het echt super om je blog te volgen en je te volgen op twitter. Elke keer weer kijk ik uit naar jouw schilderkunsten.
  En waarom ik de uil zou willen winnen? Na een jaar lang in een huis te hebben gewoond dat gestyled was voor de verkoop ben ik nu weer druk bezig om het huis onze thuis te maken. Weg met saai wit en kale kasten/tafels welkom terug met alle leuke en gezellige accessoires. Deze uil zou erg goed op de buffetkast passen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Na het overlijden van mijn moeder 86 had ik ineens veel vrije tijd waar ik niet goed raad mee wist tot ik op jou side terecht kwam, en er nu een paar mooie meubeltjes staan te pronken in de woonkamer dus voor mij staat het uiltje voor de wijsheid om weer iets voor mij zelf te gaan doen.
  En de inspiratie die ik van jou side heb gehaald.

  MVG Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ik een uil zie moet ik aan mijn broertje denken. Sinds hij is overleden denk ik steeds als ik een uil zie aan hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waarom ik deze uil wil winnen? Het is een UIL! Ben absoluut verliefd op uilen en wat kijkt deze lief (haha ja het is ernstig met me gesteld ;-). Prachtig! Ben helaas single en Valentijnloos dus als dit grijze manneke me gezelschap kan houden dan is hij zeer welkom!
  (deze is zeker uniek? Anders wil ik als ik niet win graag een exemplaar van je kopen)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze uil is zo ongelofelijk leuk! Alleen al daarom zou ik deze uil willen winnen.

  Waarom? Omdat deze uil veel wijsheid uitstraalt. En wijsheid heb ik wel nodig, ik ben kampioen in het piekeren en wil op allerlei onmogelijke dingen een antwoord hebben. Een wijze uil op mijn bureau kan mij misschien inspireren minder te piekeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met zoveel volgers!!!
  En waarom ik die uil graag zou willen hebben?? Onze achternaam is Uildriks, dan mag een uil in huis natuurlijk niet ontbreken :))

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik houd van uilen en deze is prachtig! Hij zou super staan in het nieuw gekochte eerste huis van mijn vriend!

  BeantwoordenVerwijderen